Voor het project Rijn Park Ontwerp is een klankbordgroep ingesteld. Vijf deskundigen zijn bereid om tussentijdse resultaten en het eindresultaat van het project door te nemen en daarover te adviseren. De rol van de klankbordgroep is tijdelijk. De leden van de klankbordgroep zijn:
Arjan van Egmond is als projectmanager betrokken bij grootschalige bouwprojecten en in zijn vrije tijd (mede)voorzitter van Natuurcentrum Katwijk.
Maarten Langbroek is ecoloog van beroep en als vrijwilliger betrokken bij allerlei plaatselijke groene initiatieven.
Marjan Haasnoot is actief op het beleidsterrein van economie en vestigingsklimaat bij een naburige gemeente. Vrije tijd brengt zij graag door in de natuur. Natuur vind zij belangrijk, ook gezien de klimaatopgaven waar wij midden in zitten.
Marleen Dijkdrent is als creatief ondernemer bekend van muurschilderingen. In haar vrije tijd probeert zij zich met allerlei initiatieven sterk te maken voor meer natuur en cultuur en de beleving daarvan.
Peter Spierenburg is als adviseur strategie en omgevingsmanager actief in het duingebied tussen Katwijk en Monster en hij kijkt vanaf jongsaf aan graag naar vogels; vogelonderzoek is zijn passie.